Login

Автомобили под наем в България

     

              Ако вече сте планирали пътуване на територията на България, най- добрият вариант за вашето перфектно придвижване е да ползвате rent-a-car услугите на компания ATDRent.   Препоръчваме ви професионалното обслужване на екипите на фирмата за отдаване на коли под наем в София, Варна, Бургас.  Офисите ни в тези градове са удобно разположени в близост до международните летища , където автомобилите ни са винаги на разположение на пристигащите и заминаващи пътници. Предлагаме голям избор на автомобили, които могат да задоволят всеки вкус и най- високите изисквания.

           На нашия официален сайт можете да направите резервация на избрания от вас автомобил от всяка точка на света. Посочете точния час и дата на полета ви и нашите коли ще ви очакват на летищата в столицата и красивите ни морски градове – Варна и Бургас.  Можете да получите желания автомобил под наем на всяко място в тези градове и в удобно за вас време.  Нашите автомобили са винаги в изрядно техническо състояние- бързи, комфортни, гарантиращи безопасно пътуване.  Чрез безупречно работещата ни онлайн система за резервации можете да получите големи намаления на цените; да се договорите с нас за индивидуални условия на арендата. Цените ни са достъпни за всички наши клиенти, а качеството на обслужване е на много високо ниво!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...