Login

Автомобили под наем в летния сезон за отдих

   ATDRent е вече утвърдена, авторитетна компания за наемане на автомобили, която заема престижно място на rent-a-car пазара в известния български морски град Варна. Особено засилено е търсенето на тази атрактивна услуга по време на активния туристически сезон през лятото на територията на цялото черноморско крайбрежие. Много лесен и бърз контакт може да бъде осъществен от всички клиенти на ATDRent по електронен път, където за минути може да бъде обработена вашата заявка с всички необходими данни. От нашия богат автопарк, вие можете да изберете нужния ви модел и клас автомобил и да планирате предварително вашето пътуване. Нашата фирма гарантира мобилност и автономност, реални, адекватни цени, отлично техническо състояние на предлаганите автомобили, високо професионално ниво на обслужване, коректни отношения с клиентите и много намаления и специални оферти.

   Природните красоти на родното Черноморие, уникалните забележителности на крайбрежните градове, атракциите и развлеченията на прекрасните ни курорти, могат да станат лесно достъпни за всички наши клиенти с автомобилите под наем на ATDRent. Безлимитния пробег, сключените застраховки, денонощното компетентно обслужване по време на вашето пътуване са големите предимства при ползване на нашите услуги. Условията за наемане на автомобилите ни са ясни и прозрачни, без скрито доплащане в края на договора. Нашата цел е да гарантираме приятно и безаварийно пътуване до вашите желани дестинации.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...