Login

Автомобили под наем до летище София

                 ATDRent  е сред  компаниите, предлагащи нови коли под наем в София. Нейният офис обслужва не само гражданите и гостите на столицата, но и пътниците на международно летище София.  Броят на клиентите на фирмата нараства с всеки изминал ден и това е една трайна и радваща тенденция.

     Нашите лоялни клиенти са привлечени от ексклузивните цени, които правят впечатление със своята конкурентоспособност  с факта, че са достъпни за всички желаещи да ползват услугите на АТDRent. В стойността на цените са включени всички данъци и такси, застраховка Гражданска отговорност, а също и всички летищни такси, необходими, за да бъдете обслужени на летище София.

     Бързият и удобен достъп до нашия сайт е голямо улеснение за всички, които  искат в детайли да се запознаят с нашия непрекъснато обновяващ се и перфектно поддържан в техническо отношение автопарк.  Само за няколко минути можете да направите своята поръчка и на точното място и време ще ви очакват нашите rent-a-car автомобили във всички точки на столицата и региона, включително и на паркингите пред терминали 1 и 2 на летище София. Местата за паркиране на аерогарата са над 1200.

     Във връзка с настъпващите празници сме взели предвид увеличаващия се пътникопоток в столицата и сме готови да удовлетворим всички изисквания на нашите клиенти. Обслужването е денонощно- 24/7, без почивни дни, на отлично професионално ниво- бързо, ефективно, впечатляващо!

01.12.2016

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...