Login

Автомобил за всеки

         Агенцията за отдаване на коли под наем ATDRent   Ви предлага да прекарате една чудесна лятна ваканция на българското Черноморие  с автомобилите под наем на компанията. Офисите на ATDRent са стратегически разположени на територията на градовете София, Варна и Бургас, около които се намират най- големите български международни летища.

     Сред автомобилите на компанията винаги можете да намерите своя предпочитан автомобил-от икономичен  до луксозен клас,от най-малкия Тойота ‘‘Айго“ до лимузина за Вашият празник , да направите правилния избор! И да го получите в точния час, на посоченото от вас място! Препоръчваме на своите клиенти колите ни  под наем, които винаги се намират в перфектно техническо състояние след извършване на редовни специализирани прегледи. Така можем да до гарантираме бързо, комфортно и безопасно пътуване на своите ползватели. За тях ще бъдат всички прекрасни кътчета от българския черноморски рай- курортни комплекси, красиви градове, древни, самобитни градчета, първокласни хотели, разкошна дива природа!

  За да пътувате на един от нашите автомобили, не пропускайте своя шанс- влезте в сайта на компанията и с няколко щраквания на мишката можете да резервирате предпочитаната от вас кола под наем от автопарка на ATDRent. Какви са другите екстри, предоставени от нашата фирма? Безупречен 24 часов сервиз, онлайн управление на резервацията ви, отлично съотношение между цените за наемане и качеството на предлаганите от нас услуги!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...