Login

Автомобил под наем от ATDRENT

     Ползването на услугата наемане на автомобил, която е съвременна, модерна, рационална и с голяма практическа насоченост, ви дава възможност да се насладите пълноценно на своя отдих- забавления, развлечения, горещи екскурзионни турове, самостоятелни пътешествия с кола, или да изпълнявате безпрепятствено бизнес целите си и служебните си ангажименти.

    С доброто си реноме на утвърдена и предпочитана агенция за отдаване на коли под наем, ATDRent ви предлага своите rent-a -car услуги, които гарантирано са на високо ниво на качество на дейност. Клиентите, които са предпочели да ползват автомобилите под наем на нашата компания, могат да бъдат сигурни, че им е осигурена 24- часова поддръжка по време на тяхното пътуване с непрекъсната телефонна връзка и интернет контакти.

     Много е важно да не се чувствате сам на пътя и да знаете, че можете да разчитате на своевременна професионална помощ в случай на нужда.

     Изборът на подходящ автомобил можете да направите чрез бързо онлайн търсене в интернет сайта на компанията ATDRent. Предлагаме ви широк избор на коли от нашия обновен и технически много добре поддържан автопарк. Имаме автомобили от всички популярни в момента марки и класове. Цените на rent-a-car услугите са напълно достъпни и приемливи за клиентите, съобразени с пазарната реалност. В стойността са включени всички необходими застраховки и пътни такси.

Услугите на ATDRent са един много сполучлив избор за вас!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...