Login

Автомомобили под наем

    В нашето съвремие услугата Rent- a-car е навлязла трайно и вече не се възприема като част от престижен имидж или проява на луксозен статус, а ежедневна необходимост и улеснение в забързания ритъм на живота днес. Във Варна и на територията на страната развива своята успешна дейност компанията за наемане на автомобили АТD Rent. Tя отлично се справя с увеличеното търсене на коли под наем по време на активния туристически сезон през лятото, когато Варна и популярните български морски градове и курортни комплекси са окупирани от желаещи да прекарат ваканцията си сред слънце, пясък, море и много летни емоции на българското Черноморие.

     Много лесно, бързо и удобно можете да се придвижите в желаното от вас направление, ако поръчате кола под наем при АТD Rent, която гарантира многообразие и техническа безопасност на предлаганите автомобили, професионализъм и високо ниво на обслужване и 24- часова поддръжка на клиентите си.

   А те могат да бъдат спокойни, че в края на наемния период няма да бъдат неприятно изненадани от допълнителни ”скрити ” такси, които да отсъстват в предварително подписания от тях договор за аренда.

   Всички необходими застраховки на автомобилите са направени за пълна защита и обезпечаване на нашите бъдещи потенциални клиенти по пътищата на България.

   На лоялните си клиенти компанията за наемане на коли ATD Rent  предлага големи намаления,  специални промоционални акции и предложения във връзка с летния туристически сезон!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...