Login

Весела Коледа

     Надеждата за красива снежна Коледа не напуска мечтаещите за коледно чудо дни преди светлия християнски празник. И какво по- хубаво за деца и възрастни от приближаващите коледни и новогодишни празници?                             Компанията за отдаване на коли под наем ATDRent ви поздравява с настъпващите щастливи празници и пожелава весело прекарване на всички свои настоящи и бъдещи клиенти!

      Автомобилите на компанията ви очакват в пълна техническа изправност във всяка една точка на страната, идеално подготвени и старателно оборудвани за тежки зимни условия.За желаещите да празнуват в известните ни и красиви български курорти Банско, Боровец, Пампорово, сред уникална комбинация от слънце и сняг, колите на ATDRent предлагат всички удобства, комфорт и уют, на които да се насладите, докато пътувате към великолепните планини на България!

     Вие и вашето семейство и приятели ще бъдете приятно изненадани от непрекъснатата 24 часова поддръжка на клиентите от страна на професионално обучения екип на фирмата, който веднага може да предложи на нуждаещите се клиенти своята квалифициран помощ. Компетентните технически сътрудници на компанията ще се отзоват на повикването ви в най- кратки срокове.

    С автомобилите на ATDRent ще можете спокойно и с удоволствие да се наслаждавате на неописуемите зимни красоти на прекрасните ни зимни курорти и да прекарате истински щастливи коледни и новогодишни празници или една великолепна зимна ваканция като в приказка!  

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...