Login

Весели празници с нашите автомобили

   Още е зима и пътната обстановка в страната ни често се усложнява и предлага неприятни изненади. Но с отлично оборудваните и правилно поддържани автомобили на компания за коли под наем ATDRent можете да се чувствате сигурни и уверени на пътя във всяка една точка на България.Можете да се наслаждавате с голямо удоволствие на изключителната красота на зимната природа, която притежават планинските ни ски- курорти Боровец, Банско, Пампорово и впечатляващата туристическа и спортна база- отлични ски- писти и перфектни, технически изрядни ски- съоръжения, прекрасни хотели, ресторанти, дневни барове и нощни клубове, уникални механи в традиционен български национален стил.

    Почивката ви ще бъде още по- хубава и запомняща се, ако имате на разположение един от нашите бързи, комфортни, удобни автомобили, които имате възможност да разгледате и поръчате на сайта на компания ATDRent. Нашият автопарк предлага огромен избор от най- различни марки и модели коли, които биха отговорили и на най- високите изисквания на нашите клиенти.

    Можем с увереност да твърдим, че поддържаме едни от най- добрите цени на rent-a-car пазара и се славим с обслужване на високо професионално ниво. Нашите компетентни служители са постоянно до вас по време на пътуването ви с автомобилите, наети от нас и са готови да ви гарантират перфрктно пътешествие на територията на страната.

  Целта на нашата компания ATDRent е пълно задоволяване на всички изисквания на нашите лоялни клиенти!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...