Login

Вземи кола под наем-бързо и лесно

              Най- добрите предложения като цени и качество на услугите, без неприятни сюрпризи и сложни процедури за резервация ви предлага компанията за коли под наем  ATDRent. Изборът на нашия централен офис в гр. Варна ви дава гаранция за най-добри цени, които са окончателни, без никакви скрити доплащания след подписването на договора за аренда на избрания от вас автомобил. Това е начин да спестите време и пари, да се насладите на комфорт и удобства, да бъдете мобилни и независими от обстоятелствата!

     От нашия модерен и непрекъснато обновяващ се съвременен автопарк вие имате възможност да изберете най- подходящия автомобил за вашите нужди и възможности. Компания ATDRent гарантира, че може да задоволи и най-високите критерии и изисквания на своите клиенти, които могат да дадат своята оценка за нивото на удовлетвореност от услугите на компанията на нейния сайт. Там можете лесно и бързо да резервирате избраната кола и да се запознаете с техническите й параметри.

  При планиране на вашето пътуване не трябва да се притеснявате за ограничения в пробега- той е безлимитен!

  Политиката за конфиденциалност на личните данни на клиентите е водеща за нашата фирма!

  Поддържането на автомобилите в идеална техническа изправност и обслужването на вашето пътуване през цялото време на наемния период- 24/7 са преимущества на  ATDRent, които винаги имате предвид при избора си на надеждна rent-a-car компания!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...