Login

Време за отдих

    Един от най- добрите варианти за почивка на българското Черноморие е да разполагате с кола, с която да обиколите всички най- красиви градове и курорти и да се насладите на прекрасни природни картини по великолепната ни морска ивица.

   Можете да постигнете това съвършенство, като използвате услугите на компанията за отдаване на коли под наем ATDRent - Варна и резервирате кола по ваш вкус и финансови възможности на сайта на компанията. Там ще имате възможност да се запознаете с ясните, прозрачни условия за ползване на rent -a-car  услугите на фирмата без излишни притеснения, че след изтичане на срока на наема, ще бъдете неприятно сюрпризирани с допълнителни такси и плащания.

  Компания ATDRent гарантира на своите клиенти много добри цени, които са напълно адекватни на съвременните изисквания на пазара за наемане на автомобили в България. Ползвайки услугите на нашата агенция, вие ще имате възможност да се насладите на високо качество и компетентност при обслужването от страна на нашия екип.

  Професионализмът на служителите, извършващи редовни технически прегледи на автомобилите от автопарка на фирмата , е гаранция за удобно, комфортно и безопасно пътуване. обслужването на нашите клиенти е денонощно- те ще получат своя автомобил под наем в уговорения час, на точното място, което са посочили в заявката на страницата на компанията ни- ATDRent!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...