Login

Голф дестинации

Голфът е една от най-популярните, аристократични игри. България може да се гордее с това, че в последните години нейното име все по-често се споменава като една от добрите голф дестинации в Европа. Само за последните 10 години на територията на България са изградени голф – игрища от световен мащаб, а уникалното съчетание на красивата природа на нашата страна с нейния мек умерен климат я превръщат в една от предпочитаните от любителите на голфа туристическа дестинация. В България засега са построени осем голф комплекси около морето и в планините. Първия голф комплекс е открит през 2000г, недалеч от столицата София. Други известни комплекси за голф има в град Сливен, около ски курорта Банско, в непосредствена близост до градовете Каварна и Балчик, около езерото в град Правец и други. Най-големия спортно-туристически голф комплекс в нашата страна е Thracian Cliffs. Той притежава световна класа и превръща България в желано място за голфърите и хората с вкус и възможности. Други известни голф игрища у нас са Black Sea Rama и RIU Pravets Risort.
Компанията ATD Car Rental предлага обслужване на всички български голф комплекси. Голфът е елитен спорт за богатите и известните, макар че в последно време много средностатистически български граждани могат да си позволят удоволствието да почувстват аристократизма и очарованието на тази игра. Съвсем естествено е да се счита за проява на добър вкус използването на луксозен автомобил за пристигане в комфортната обстановка на голф комплексите. Имайки предвид това ATD Car Rental предлага в своя каталог на сайта на фирмата отлични екземпляри на елитни модели автомобили, задоволявайки високите критерии на своите висококласни клиенти. За гостите на българските голф комплекси, ATD Car Rental предлага и варианта – личен шофьор на своите уважаеми клиенти. Нашите служители задължително владеят английски и руски език и имат голям професионален опит и умения, което гарантира комфорт, безопасност и пътуване без никакви грижи на своите изискани клиенти. Вие можете да се възползвате от всички предлагани допълнителни услуги на фирмата или просто да поръчате своя автомобил под наем, който ще ви бъде доставен на точното място и време. Перфектното обслужване на ATD Car Rental и гарантираната 24 часова пътна помощ доказано ще ви превърнат в наши постоянни клиенти, възхитени от чудесното пътуване и незабравимите преживявания в уникалните голф комплекси на България.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...