Login

Добре дошли при нас и през новата 2016г.

      Добре дошли и през новата 2016 година в агенцията за отдаване на коли под наем ATDRent , която очаква своите клиенти, готова да изпълни и най-дребните им желания, да задоволи и най- високите им изисквания, да създаде весело зимно настроение през новата  година. Компанията гарантира, че са взети възможно най- добрите мерки за безопасно шофиране при зимни условия, като колите на фирмата са отлично оборудвани с всички необходими екстри и са поддържани постоянно в много добро техническо състояние.

   Във връзка с настъпващата нова година, ATDRent е подготвила за своите лоялни клиенти много нови празнични оферти, специални предложения и акции, като постоянните клиенти на фирмата се ползват с предимство за бързо обслужване и индивидуални пакети услуги при избора на автомобили от богатия и непрекъснато обновяващ се автопарк на компанията. 

    Безлимитен пробег, ясни, точно поставени арендни условия, непрекъсната техническа пътна помощ, специални отстъпки в цените, осигуряване на пълно застраховане на автомобилите- всички тези и много други предимства правят ATDRent толкова предпочитан и търсен партньор.

   С колите на компанията вие си осигурявате безопасно, комфортно и бързо пътуване за себе си, семейството и приятелите си по време на наближаващите празници. Очакват ви снежните писти и прелестта на зимните ни курорти – Боровец,Банско,Пампорово, великолепни хотели, луксозни ресторанти, уютни механи, нощни клубове и много весели празнични емоции! А ние очакваме Вас- Нашите клиенти!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...