Login

Добре Дошли

 

               С добре дошли ви поздравява отлично подготвеният персонал на ползващата се с много добро реноме  на българския rent-a-carпазар компания ATDRent!  Ние, служителите от екипа на компанията сме винаги на разположение на своите настоящи и бъдещи клиенти. Специализираното обслужване е на много високо ниво; поддръжка на клиентите- 24/7; подробно изясняване на условията за аренда; безплатни професионални съвети и компетентна информация във връзка с избора, експлоатацията  разрешаването на всички проблеми, възникнали по време на пътуването с нашите автомобили под наем! И това са само част от услугите, които ATDRentпредоставя на своите ползватели.

          С нашите много добре оборудвани и технически изправни  автомобили можете да пътувате до всяко избрано от вас място в страната. Офисите ни се намират в столицата и в двата най- красиви морски градове- Варна и Бургас. Те могат да бъдат чудесна отправна точка за пътешествия по черноморското крайбрежие и всички известни курортни комплекси и градове. София, Варна и Бургас разполагат с големи международни летища, където колите на компанията могат да посрещат и изпращат многобройните гости и туристи през целия активен летен сезон.

        Един от главните ни приоритети са достъпните ни цени за наемане на автомобили, които да задоволят възможностите на клиентите ни. Предлагаме различни намаления и индивидуални варианти за резервации; предоставяме бързо, изгодно и комфортно пътуване с автомобилите на ATDRent!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...