Login

Добре дошли!

                                Добре дошли!

 

     Добре дошли в офиса на ATDRent, разположен на територията на българската столица, намираш се близо до международно летище София. Нашият специализиран екип е винаги на разположение на своите лоялни клиенти- 24/7.

      С настъпването на зимата започва активният туристически сезон и един от най- добрите начини да достигнете до великолепните български ски- курорти – Банско, Боровец, Пампорово е да резервирате rent-a-carавтомобил на компанията ATDRent. Можете да го направите онлайн или на горещата ни телефона линия. Цените за наем на коли, които предлагаме на туристите, са едни от най- ниските и изгодни на пазара, а автопаркът ни притежава нови, съвременни, технически отлично поддържани автомобили. Те са оборудвани с всички необходими екстри за високопланинско шофиране в зимни условия и предлагат действително безопасно, комфортно пътуване по пътищата на забележително красивите български планини.

       Нашето обслужване е на високо европейско ниво, а близостта на офиса на компанията до летище София прави още по- удобно пътуването на българските и чуждестранни туристи до зимните ни курорти. На нашите автомобили под наем бързо и безопасно ще пристигнете до желаната от вас дестинация. В стойността на наема са включени всички задължителни данъци  пътни такси, автомобилни застраховки. Предоставяме  безлимитен пробег и удобни за вас начини за заплащане. Информирайте се за специалните ни зимни оферти и промоции, които предлагаме за пътуване до известните ни ски- курорти!

15.01.2017

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...