Login

Есенна разходка

     Чудесна перспектива за романтично есенно приключение е пътешествието с кола под наем на rent-a-car компанията ATDRent във Варна. Българското черноморско крайбрежие е много красиво не само през лятото, когато хиляди туристи от страната и чужбина пристигат тук за да се наслаждават на море, слънце, пясък, нощен живот. Есента е разкошен сезон , през който можете да предприемете пътуване сред великолепната многоцветна природа на България и уникалните забележителности на българските градове. След края на ваканционния период идва време на усилена работа и струпване на делови и бизнес задачи, които можете да изпълните по- лесно и в срок с кола под наем на фирмата ATDRent. Ще бъдете по- спокойни и при изпълнение на ангажиментите си в къщи, ако разполагате с автомобил на нашата rent-a-car компания. По този начин вие можете удобно и безопасно да се придвижвате до всяка точка на града или до всяко място в страната.

    Автопаркът на фирмата предлага голям избор на съвременни модели коли, които редовно преминават през професионална техническа проверка, за да бъде гарантирана безопасността на пътниците. Можете да изберете предпочитания от вас автомобил на сайта на компанията. обслужването, което предлагаме на нашите клиенти е двадесет и четири часово, като нашият екип от сътрудници е готов да ви окаже високо квалифицирана помощ по всяко време на денонощието.

Във връзка с настъпващия есенен сезон компанията предлага много отстъпки, намаления в цените и много изгодни специални предложения!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...