Login

За вашата почивка 09.05.’16

Black-Sea-Coast   Черноморското крайбрежие на България е популярна туристическа дестинация за плажен отдих и уникални морски ваканции. Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена, Варна, Бургас, Несебър, Созопол,Балчик са едни от най- известните ни морски градове и курорти, които ви предлагат откъсване от монотонното ежедневие, слънце, пясък, море, безкрайни забавления, съвременни атракции, неповторимо съчетание от великолепни забележителности, живописна природа, самобитна култура- традиции, нрави и обичаи, апетитни, вкусно приготвени блюда от българската национална кухня.

   За вашия безметежен отдих се грижи и компанията за rent-a-car услуги ATDRent, която ви гарантира комплексен релакс, осигурявайки ви бързо и удобно придвижване от едно място до друго чрез своите автомобили от богатия и непрекъснато обновяващ се автопарк. Оставете делничните грижи и с удоволствие се отдайте на едно неповторимо пътешествие с кола под наем на ATDRent със своето семейство, децата или любимите приятели, с които да споделите радостта от преживяното.

  Арендните условия, предлагани от нашата компания, напълно съответстват на изискванията и желанията на клиентите ни. Много удобно е на големите летища, пристанища, гари и автогари във Варна и Бургас , по ваша поръчка да ви очаква автомобил под наем, който да бъде на ваше разположение по време на цялата ви лятна морска почивка. За ваше улеснение направете онлайн подбор и резервация на вашата кола под наем в компанията за rent-a-car услуги ATDRent!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...