Login

За всеки наш клиент

    Отлично професионално ниво на обслужване, коректно и компетентно отношение към всеки клиент, непрекъсната денонощна възможност за връзка и резервиране на по електронен път и по телефона- това са отличителните черти на дейността на компанията за отдаване на коли под наем АТD Rent. Цените, които ви предлага фирмата за rent-a-car услуги са адекватни, напълно балансирани и едни от най- ниските на пазара.

   По време на активния туристически сезон във Варна и на цялото българско Черноморие АТD Rent предлага много отстъпки от цените и атрактивни намаления, особено за редовните клиенти на компанията. Условията за наемане на автомобили са поставени точно и конкретно, без некоректни опити да бъдат ощетени клиентите!

   Автомобилният парк на ATD Rent e съставен от нови, съвременни модели и типове коли, които напълно отговарят на всички съвременни изисквания.

  Фирмата носи пълна отговорност за сигурността на автомобилите си и за безопасността на своите клиенти, предлагайки напълно застраховани коли, редовно минаващи технически прегледи.

  Можете да осъществите връзка с компания ATD Rent по електронен път или чрез мобилно приложение и ви е гарантиран личен достъп до избрания от вас автомобил за подробен  оглед преди подписването на арендния договор. Всички външни и вътрешни щети по колата надлежно трябва да бъдат описани в предварителния протокол, което ще улесни клиентите при получаването и предаването на автомобила след приключване на наемните отношения с фирмата ATD Rent.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...