Login

Зимни отстъпки за коли под наем

      Зимата вече е царство на природата в нашата страна. България е скована от сняг и лед, ниски температури, които правят изключително трудно движението по пътищата на националната мрежа при тези влошени метеорологични условия. Но компанията ATDRent за отдаване на коли под наем е отлично подготвена за тежката зимна обстановка и предлага напълно оборудвани за зимата и в отлично техническо състояние автомобили под наем, които, както винаги са на разположение на нашите клиенти- постоянни- които са се уверили в лоялността и качествата на нашите услуги и бъдещи- на които тепърва предстои да се запознаят с етичните и морални норми на компанията при предоставяне на всички условия за безупречната дейност на нашия висококвалифициран персонал.

      Онлайн резервацията на нашите автомобили под аренда ще ви отнеме не повече от 2-3 минути Преди това, отново на нашия официален уеб сайт можете детайлно и по всяко време да се запознаете с всички параметри и подробни технически характеристики на автомобилите от нашия автопарк.

     Цялата интересуваща ви информация можете да прочетете на страницата ни и ще се уверите лично, че ATDRent предлага едни от най- добрите условия на rent-a-car пазара. Във връзка със зимния сезон компанията предлага значителни намаления и специални сезонни акции.

    А цените за наем на нашите коли са ниски, изцяло адекватни на изискванията на пазара в днешните условия и са много изгодни за всички наши клиенти.

  Изберете ATDRent и няма да сбъркате!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...