Login

Зимни оферти

                 ATDRent e сравнително млада rent-a –car компания, но с вече изграден авторитет сред своите клиенти. Тя е призвана да създава традиции, да реализира иновативни  идеи, да привлича клиентите си с коректно и професионално отношение! Нашите цени са едни от най- ниските на пазара, а за своите постоянни клиенти правим специални отстъпки и предлагаме индивидуални оферти. Подбрали  сме за вас лесен и бърз способ за онлайн резервация на избрания автомобил на нашия сайт, който ви бъде доставен на посочени от вас място и време на територията на столицата и региона. Обслужваме маршрута София- летище София и обратно, като се съобразяваме с натоварения трафик и с вашите индивидуални изисквания при пътуването. На летище София вие можете да получите своята кола под наем на паркингите пред терминали 1 и 2.  Ние разполагаме с достатъчно  паркоместа,които може да ползвате  при пътуване от летището за ваше удобство . Можете да сте сигурни, че предлагаме коректна аренда и етично отношение- без скрити такси и доплащания в края на наемния период; неограничен пробег; първокласно специализирано обслужване през цялото време на вашето пътуване!

   В стойността на наема влизат винетни такси, всички задължителни пътни данъци и автомобилни застраховки,зимни гуми,вериги за сняг и детско столче. Колите под наем  на ATDRent  се намират в много добро техническо състояние, а ние непрекъснато се стремим да обновяваме и разширяваме автопарка на компанията със  съвременни популярни марки и модели автомобили!

15.15.2016

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...