Login

Албена

В морският курорт Албена, за разлика от другите български морски курорти, цари спокойна атмосфера, предразполагаща към семейна идилия и почивка, далеч от шума и суетата на големите градове и курортни комплекси. Албена се намира в екологически чиста местност, което ви гарантира отличен физически тонус и душевен комфорт. Един от привлекателните обекти в Албена е балнеоложкия център, който работи целогодишно, предоставяйки на клиентите си различни укрепващи и възстановяващи здравето програми.

Курортът се намира недалеч от град Варна, което е предимство за регулярна комуникация с международното летище. На близко разстояние е разположен и град Балчик, със своята известна Ботаническа градина, а в съседство се намират курортния комплекс Златни пясъци и курортното селище Кранево. Албена е притегателен център за инвестиционни проекти, а и много чужденци, сред които и руски граждани предпочитат да станат собственици на елитни недвижими имоти на територията на курорта. Той е красиво и спокойно място, с чудесна панорама към морето, съседните хълмове, потънали в обилна зеленина и свеж морски бриз. Необикновената красота на окръжаващата комплекса природа дава чудесна възможност на туристите и гостите на Албена да се насладят на пълноценен отдих и незабравими ваканционни впечатления.

Всичко това обуславя възможността в морския курорт да се развива успешно съвременната услуга – коли под наем. С голям авторитет сред родните компании се ползва фирмата за отдаване на коли под наем ATDCarRental. Плюсовете на rent-a-car са очевидни и не подлежат на съмнение. Това се обяснява с популярността на тази услуга в туристическия свят наши дни. Албена не прави изключение и като всяко място, развиващо се в унисон със съвременните изисквания на модерното общество предлага на своите гости и посетители автопаркове с многобройни и разнообразни класове и модели автомобили. ATDCarRental предлага леки коли с много добър дизайн и отлични технически параметри, които гарантират приятно и безопасно пътуване по пътищата на България. Сътрудниците и служителите на фирмата ATDCarRental в Албена имат много добра професионална подготовка и опит при обслужването на клиенти и са винаги на тяхно разположение при всеки един възникнал проблем или ситуация на пътя. Много са предимствата, които предлага компания ATDCarRental като неограничен пробег, 24/7 поддръжка на автомобила на пътя, многоезично обслужване на клиентите, предварително платени всички необходими застраховки, денонощна охрана и видеонаблюдение на фирмените паркинги. Тъй като екип на фирмата поддържа непрекъсната онлайн връзка с клиентите си, вие по всяко време може да получите компетентна и подробна информация по интересуващите ви въпроси.

Приятно пътуване с колите под наем на ATDCarRental, Албена!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...