Login

Балчик

Балчик е малко курортно градче, намиращо се в северната част на българското Черноморие. Той е един от най-древните градове в България. Има много забележителности, най-известната, сред които е Ботаническата градина, която е най-голяма на Балканския полуостров. Оправдан интерес сред туристите предизвиква красивия дворец на румънската кралица Мария. Балчик притежава много интересен планински ландшафт и мек морски климат, живописни пясъчни плажове, кристално чиста морска вода и изключително разнообразен растителен свят. Всичко това придава специфика и самобитност на морския град, правейки туристическия отдих в Балчик приятен и неповторим. Тук може да намерите и развлечения за любителите на нощния живот – дискотеки, клубове, ресторанти, уютни механи. За активно спортуващите също е помислено – има комплекс от четири басейна, условия за сърфинг, водни ски, плажен волейбол, различни спортни конкурси и състезания, а за малките жители и гости на града има на разположение детски басейни, детски кътове и площадки, големи водни пързалки, „банан“ и много други възможности за развлечения и забава. Балчик е разположен близо до Варна, Златни пясъци, Кранево, Албена и Каварна.

А как можем лесно и удобно да стигнем до тях? Ние ви предлагаме да използвате услугите на нашата агенция за коли под наем – ATDCarRental. Тази млада, бързоразвиваща се компания за отдаване на коли под наем има офиси в Балчик, което може да улесни и да направи приятен вашия летен отпуск. ATDCarRental предлага на клиентите си в Балчик разнообразна селекция от нови и съвременни модели коли, които са в много добро техническо състояние и напълно отговарят на всякакви изисквания и възможности. Вие можете да направите прецизен избор на предложените коли под наем, посещавайки интернет страницата ни. Там може да намерите вашата желана кола и да се запознаете в детайли с условията на наема. ATDCarRental приема всички необходими мерки за вашата сигурност и ви гарантира безопасно, приятно и комфортно пътуване с колите на фирмата. Освен това предлаганите оферти изненадват с конкурентните си цени, които са по джоба на всички наши клиенти. Балчик е спокоен град и е много подходящ за семейна почивка, затова ATDCarRental предлага автомобили за семейно пътуване из цялата страна на изключително преференциални цени. Фирмата се старае да облекчи максимално вашия семеен бюджет, предвиждайки и допълнителни намаления. Взимайки кола под наем от ATDCarRental, Балчик, вие получавате гаранция за безопасност, комфорт и отлично професионално обслужване.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...