Login

Банско

Българския планински ски курорт Банско се слави като един от най-добрите курорти в Източна Европа в тази област на туризма. Той е разположен в подножието на планинския масив Пирин на 160 км от София на територията на националния парк Пирин. Разликата в надморските височини е 930 – 2560 м. Банско има най-дългия ски сезон в България и там рядко има проблеми с липсата на сняг. Машини от най-съвременен тип непрекъснато обработват склоновете, а на разположение на ски -туристите са компетентни професионални инструктори по ски спортове и сноуборд. Поддръжката и качеството на предлаганите условия за пързаляне в Банско не отстъпват на много известни европейски планински курорти и е много привлекателна туристическа дестинация за отлично прекарване на зимния отдих.
В Банско има различни ски трасета за всеки вкус и възможности – както за начинаещи скиори, така и за опитни и професионалисти, а също и за сноубордисти. Банско е известен с уникалното си ски трасе, което продължава 16 км в планината. Романтичната атмосфера на старинния град Банско, неговите културни и архитектурни паметници, големите възможности за развлечения – ресторанти, ски клубове, дискотеки за компаниите от млади скиори, красивите елитни хотели, девствената планинска природа, всичко това прави вашата зимна и лятна почивка в Банско пълна с прекрасни впечатления и спомени.
В района на град Банско предлага своите висококачествени съвременни услуги агенцията за коли под наем ATD Car Rental. Съчетанието на удоволствието от карането на ски и удоволствието от пътуването с нает от нас автомобил доставя на нашите клиенти неописуемо удовлетворение от зимната почивка в Банско. ATD Car Rental ви гарантира, че тук ще намерите най-изгодния за вашия бюджет вариант за наемане на автомобил на сайта на фирмата. ATD Car Rental поощрява своите лоялни клиенти, които редовно ползват услугите ни чрез големи намаления при определени условия на наема на автомобил. Освен в Банско, фирмата предлага своите услуги във всички големи градове, които имат международни летища и пристанища и във всички известни морски и планински курорти, така че пристигайки в България, независимо от целта на вашето пътуване, вие ще получите наетия от вас автомобил по всяко време и място по ваше желание.
ATD Car Rental предоставя денонощно обслужване на клиентите онлайн или на нашите дежурни телефони. Нашите консултанти и сътрудници осигуряват отлично обслужване на високо професионално ниво в Банско и останалите офиси. Автопаркът ни се състои от нови и изправни в техническо отношение автомобили. Освен това в Банско компанията ATD Car Rental предлага специални за ски курортите услуги – багажник за ски, стойки за ски, вериги за гуми за колите при зимни условия. Надяваме се удоволствието от ползването на услугите ни да бъде взаимно.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...