Login

Боровец

Високопланинския ски курорт Боровец отдавна е придобил международна слава и известност. Тук прекарват зимната си почивка туристи от Западна Европа, Русия, САЩ. Боровец е разположен в най-високата българска планина – Рила. Той притежава специфичен чар, уникална красота, свеж горски въздух и гъсти девствени гори. Недалеч от Боровец се намират с кристално чистата си вода – Седем Рилски езера. Боровец е един от най-старите и популярни планински ски курорти в България. Тук може идеално да прекарате и летния си и зимния си спортен планински отдих. Освен своята красива природа и свеж планински въздух. Боровец предлага прекрасни възможности за скиорите. В курорта има ски трасета с различна степен на сложност – помислено е за начинаещите и за скиорите от средно и професионално ниво на владеене на ски.
Климатът в курорта Боровец е умерен. Зимата е мека с обилни валежи от сняг. Ски сезонът обикновено започва от средата на декември и продължава до април. Тук има и условия за развитие на екстремните ски спортове – ски скове, ски бягане, сноуборд, фрий райд и други. Боровец е известен в ски средите с това че на негова територия два пъти са провеждани състезания за Световната ски купа. Курорта е инфраструктурно обновен, разполага с богата хотелска база, вили под наем, частни домове, детски снежен парк, ресторанти , дневни и нощни барове, ски клубове – въобще пълно разнообразие от развлечения и забавления за туристите.
Агенцията за коли под наем ATD Car Rental предлага своите услуги в курорта Боровец като едно от най-добрите условия за комфортен и приятен отдих в зимни условия. Сътрудниците на фирмата ще ви предоставят най-актуалната информация за условията за резервация на автомобил под наем за цените, намаленията и акциите, които предлага ATD Car Rental. Лесно и удобно всички наши клиенти могат да разгледат на интернет сайта ни всички модели и класове леки коли и да изберат автомобила, който им харесва най-много и отговаря на техните изисквания и нужди. Ако предварително сте планирали своя отпуск в Боровец, можете точно да посочите час, дата и месец при поръчването на автомобила под наем и той ще бъде свободен за вас в посоченото от вас време. Застраховките – Гражданска отговорност и КАСКО, пътните и местните данъци са предварително заплатени от ATD Car Rental и са включени в цената на автомобила. Нашата агенция в Боровец осигурява на своите клиенти 24 часова помощ по пътищата на България, безграничен пробег, осигурени парко места на паркингите ни с денонощна охрана и видеонаблюдение, допълнителни услуги и автомобилни аксесоари на посочените цени и без неприятни „финансови“ изненади. ATD Car Rental в Боровец гарантира на своите клиенти комфортно, безопасно и безгрижно пътуване с автомобилите под наем на компанията.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...