Login

Варна

Автомобили под наем – Варна

Варна е един от най- големите и най- красиви български градове. Той е разположен в северната част на българското черноморие и е признат за най- големия туристически морски център в страната. Не напразно е наричан “морска столица на България”. Варна е древен град с голямо и интересно историческо и културно наследство, което говори за славните времена на неговото съществуване. Неговите забележителности са една от причините този град да бъде толкова посещаван и да представлява такъв огромен интерес за неговите гости и туристите, идващи от цял свят.

Във Варна през цялата година тече бурен културен живот, тук се провеждат много фестивали, концерти, театрални постановки и различни културни събития, които придават колорит и известност на града.

В икономическо отношение Варна се развива много бързо, особено в последните години. Градът има добра инфраструктура, тук работят много крупни производствени предприятия. Варна предлага отлични усливия за бизнес, които се обуславят и от факта, че тя разполага с голямо международно летище и пристанище с голям капацитет. Тук срещат своите бизнес интереси много български и чуждестранни инвеститори, което играе роля за подобряване на бизнес климата в града.

Във Варна придобиват своето недвижимо имущество много чужди граждани и сред тях особено голям брой руски граждани. Красивата природа на Варна и околностите й, извстните плажове и морето, забележителната Морска градина, близостта до реномираните морски курорти Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Кранево, Албена са причина те да предпочетат да намерят тук своя втори дом.

Хиляди туристи и гости на Варна са привлечени от съчетанието на чистия горски въздух и морския бриз, топлото слънце и морската вода, съвременните условия на живот, интересните туристически обекти и модерни атракции за деца и възрастни, съвременните търговски центрове и още много преимущества на нашата морска столица.

Всичко това обяснява появата и нарастващото търсене на услугата “коли под наем”. Сред феновете й голяма популярност набира компанията ATD Car Rental, която за сравнително краткото време на българския пазар си извоюва име на лоялен и коректен представител на бизнеса.

Фирмата ATD Car Rental предлага на своите клиенти голямо разнообразие от коли, които могат да задоволят изискванията и на най-капризните от тях.

Kомпанията притежава голям потенциал от висококачествени марки коли, които се предлагат за всеки вкус и възможности. Каталогът й е на разположение на настоящите и потенциални клиенти на страницата на ATD Car Rental, където те могат да се запознаят с предложенията и условията на услугите и да поръчат избрания автомобил, като сключат договор лично или чрез Интернет. Автомобилът ще бъде доставен в посоченото място и време без допълнителни заплащания и неприятни ” изненади”.

Нужните застраховки са предварително сключени, подсигурени са допълнителни седалки за деца, GPS система, багажници и всички други екстри, които желае клиентът.

Компанията предлага охраняеми паркинги в близост до офисите си, които имат видеонаблюдение и удобна локация.Тук може да оставите колата си по жаше желание.

Всички автомобили на фирма ATDCarRental са в отлично техническо състояние и персоналът й гарантира безопасност и комфорт при вашето пътуване.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...