Login

Коли под наем във Варна

       Варна, освен красив и известен черноморски град , е място, където предлагат професионалните си услуги агенции за коли под наем. С европейските си стандарти на обслужване сред тях успешно се вписва и привлича внимание rent-a-car компанията ATDRent, която е спечелила много добро име сред своите клиенти, които редовно ползват нейните компетентни услуги, гарантиращи бързина, комфорт и безопасност.

    Придвижването с автомобилите на АТDRent може да превърне всяко обикновено пътуване във великолепно пътешествие по пътищата на Черноморското крайбрежие и по пътната мрежа на цялата страна.

    Цените на автомобилите под наем, които предлага компанията с централен офис, ситуиран в град Варна, са едни от най- атрактивните и конкурентни цени на пазара, напълно по възможностите на клиентите ни. Освен това предимство, АТDRent предлага много летни промоции във връзка с активния туристически сезон. В сила са много изгодни оферти и специални предложения за нашите активни лоялни клиенти.   

   В нашата компания можете да подберете автомобил изцяло по вашите изисквания и възможности за различен аренден срок- както краткосрочно, така и за по- дълго време за ползване.

    Автопаркът на фирмата предлага богат избор и широка гама от модели и класове коли, които редовно минават през обстоен технически преглед при професионалния екип на ATDRent.

    Голямо улеснение за нашите клиенти е онлайн връзката, като по всяко време на денонощието -24/7, можете да резервирате и получите желания автомобил под наем.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...