Login

Коли под наем в София от ATDRent

              ATDRent е rent-a-car компания с клон за отдаване на коли под наем в София, която за кратко време извоюва отлични позиции сред своите клиенти и партньори.  Нашите постоянни клиенти вече са се уверили, че винаги могат да разчитат на нас. Ние приемаме резервации по всяко време на денонощието и работим без почивни дни-24/7. При нас можете много бързо и  лесно да поръчате кола под наем- нашият професионално обучен екип е винаги на ваше разположение, готов да  даде ценна информация и полезни съвети във връзка с пътуването ви. Ще получите избрания автомобил на посочения от вас адрес в столицата и в точното време.

       Нашите условия за наемане на коли са прозрачни, ясно формулирани и разбираеми- можете да бъдете сигурни, че в края на пътуването няма да ви очакват неприятни изненади!

      Ако ви е нужна кола под наем до или от летище София, можете да я поръчате онлайн на сайта ни или да позвъните на дежурната ни телефонна линия.  Тя ще ви очаква във всяка точка на града и на платения или обществен  паркинг пред терминали 1 и 2 на летището.

    Цените ни са достъпни, съобразени с изискванията на rent-a-car пазара; очакват ви индивидуални оферти, изгодни намаления и специални предложения!

5.12.2016

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...