Login

Коли под наем за Вашата почивка

          Лятната почивка вече е в разгара си, по всички класни курорти и градове на българското  Черноморие кипи живот!

   Нашата фирма за отдаване на коли под наем ATD Rent може много да помогне за приятното прекарване на вашата ваканция, предлагайки на вниманието ви обширния си автопарк, притежаващ коли от всички съвременни модели и класове. Каква по- добра перспектива от тази, да се радвате на самостоятелност и мобилност във всяка една минута, знаейки, че можете да се озовете във всяко прекрасно кътче на България когато пожелаете!

   Rent a car услугите на компанията ATD Rent са с отлично професионално качество и, ставайки наш клиент, вие ще имате възможност да се уверите в това.

   На сайта на фирмата в мрежата можете да се запознаете внимателно с арендните ни условия , които са ясни и прозрачни и не крият никакви неприятни изненади при изтичане на срока на договора. Уточнете техническите параметри на исканото возило, точните дата и час и мястото, където желаете да получите автомобила си под наем.

   Фирма ATD Rent предлага пълно застраховане от нещастни случаи по пътя, което се отразява на спокойствието и комфорта на пътниците по време на пътуване. Предлагаме неограничен пробег, двадесет и четири часова пътна помощ, безпроблемна постоянна връзка с нашия екип- чрез интернет или на горещата ни телефонна линия- 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...