Login

Коли под наем за всеки

  Отдавна колите под наем  не са екзотична прищявка или показен лукс. Те са навлезли трайно в ежедневието ни- в бита, в деловите ни отношения, като начин за улесняване на придвижването ни по време на ваканциите. Такъв неоценим помощник е компанията за отдаване на коли под наем ATDRent с централен офис в град Варна. Както в морската ни столица,така и в София,Бургас , Пловдив не може да се види  липса на фирми с подобна дейност и сред тях нашата компания е изградила добър имидж в обслужването на многобройните ни клиенти от страната и чужбина.

   Вече е късна есен, дъждовете и студеното време са ежедневие и придвижването по заледените и мокри улици и пътища не е от най-приятните преживявания. Отлично поддържаните автомобили на компания ATDRent предлагат безопасно, бързо, комфортно и уютно пътуване на територията на прекрасния ни морски град Варна, по цялото черноморско крайбрежие и в страната.

  Колективът на компанията работи на високо професионално ниво, винаги готов да помогне на клиентите с компетентни съвети и да предложи перфектно обслужване през цялото денонощие, седем дни в седмицата.

Чрез виртуалното посещение на автомобилния парк на сайта на ATDRent, всеки един от нашите клиенти може да направи своя избор на подходяща кола под наем.

При подаване на заявка и попълване на личните данни е добре да посочите желаните от вас място и точен час за получаване на автомобила, като можете да го върнете на място по ваше желание!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...