Login

Златни Пясъци

Нашата страна се слави със своите прекрасни морски курорти и един от тях – най-известния и привличащ огромно число туристи – Златни пясъци. Той е разположен на територията на едноименния национален парк на 18 км от град Варна. Курорта разполага с естествени природни фактори: мека зима и топло, но не горещо лято, умерен морски климат, чиста морска вода и плажове с истински „златен“ пясък, лечебна кал и различни видове растящи около курорта билки. Златни пясъци е много известен български курорт, любим на много руски граждани. Тук много често се чува руска реч. Туристите биват привлечени от построените съвременни хотели, с отличен външен и вътрешен дизайн, почивни домове, балнео санаториуми, водолечебници и СПА, фитнес зали, развита спортна база, морски атракции и модерна анимация за възрастни и деца. Открити са много салони за красота, закрити и открити басейни, търговски центрове и бутици, които гарантират неповторимо шопинг изживяване. Множество ресторанти, уютни механи, запазили традиционния български дух, дискотеки, нощни клубове и много привлекателни места за забавление и развлечение са достатъчно добра причина Златни пясъци да бъде един от най-предпочитаните курорти. Тук не е така шумно и многолюдно и пълноценния ви спокоен отдих е гарантиран.

В района на Златни пясъци за улеснение на своите клиенти предлагат услугите си фирми за отдаване на автомобили под наем, които с професионалната си дейност допълват съвременния облик на курортния комплекс. Сред тях със своето високо ниво на предлаганите услуги се отличава фирма ATDCarRental. Рейтинга на компанията расте непрекъснато, привличайки все нови и нови клиенти. Да вземете кола под наем по време на отпуската си е идеалния вариант за вас, ако сте от хората, които искат да се чувстват свободни и независими от строгите разписания на туристическите групи, от бързането и суетата. По този начин може да се придвижвате самостоятелно, независимо от целта на вашето пътуване – сам или с любимото момиче на романтична разходка с кола, на семейно пътешествие с децата, приятели или на делово пътуване с бизнес партньори. Агенцията за коли под наем ATDCarRental винаги е на услугите на гостите и туристи на Златни пясъци, успешно конкурирайки останалите фирми в бранша по цени, квалификация и професионално отношение на персонала.

Очакват ви приятни изненади – бонуси, намаления от цената, допълнителни предложения и услуги на ниски цени, платени всички застраховки, денонощна пътна помощ, охраняем паркинг с видео наблюдение, непрекъсната онлайн връзка или по телефона, където вие можете да поръчате предпочитаната от вас кола, лесно и бързо да попълните нужните документи и да получите възможността да се насладите на едно очарователно пътешествие с колите на ATDCarRental, Златни пясъци.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...