Login

Летище Варна

Коли под наем – летище Варна
Когато става дума за българския град Варна, всички, посетили града са единидушни, че тя действително заслужава да бъде наричана „морска столица” на нашата страна.
Варна е най- големият и красив град на българското Черноморие. Тя се слави с уникалните си забележителности, които са причина да бъде предпочитана туристическа дестинация за много български и чуждестранни туристи. Морската градина на Варна е най -хубавият и най- често посещаван парк в града – тя е емблемата на черноморската ни перла. В нея се намират зоопаркът и делфинариумът, които също са от най- посещаваните места. Римските терми, църковният храм „Успение Богородично”, музеите и културните и исторически паметници в града предизвикват голям интерес сред туристите и гостите на Варна.
В града има много хотели и ресторанти, заведения с красив съвременен външен и вътрешен дизайн, големи търговски центрове с брандове на най- известните имена на световната мода, дискотеки и нощни клубове за младите любители на нощния живот. Но, разбира се, това, което привлича хората са великолепните плажове и лазурносиньото море. Непосредствената близост на известните морските курорти „ Златни пясъци”, „ Свети Константин и Елена”, „ Слънчев ден”, също оказва голямо влияние Варна да се слави като град, богат на развлечения, който трябва да бъде посетен на всяка цена.
Освен богатия културен живот, в последните години Варна се развива с високи темпове като индустриален, делови и демографски център на североизточна България. Много руски граждани масово купуват недвижимо имущество във Варна, а и все повече чуждестранни инвеститори имат бизнес интереси в ченоморския град.
Затова и наличието на летище Варна има такова голямо значение за развитието й. Огромни потоци от туристи и делови хора преминават през терминалите на летището и се отправят в различни посоки. Услугата rent-a-car се ползва с все по-голяма популярност и на територията на летище Варна се намира офисът на фирмата, пред лагаща коли под наем – ATD Car Rental. С отличното си качество на работа и коректно професионално обслужване на клиентите фирмата е предпочитан партньор и си е извоювала авторитет в тази област.
Компанията предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти нови автомобили от своя автопарк, които са в отлично техническо състояние и гарантира сигурност и безопасност на придвижване.
Цените на колите са разумни, конкурентни, в тях се включват всички задължителни застраховки, платени местни и държавни данъци и такси, километраж без ограничения, пътна помощ през цялото денонощие седем дни в седмицата, заплащане на доставката на автомобила на летището и др.
Разнообразието на предлаганите класове и модели автомобили на сайта на компанията ATD Car Rental e съчетано с най-изгодните варианти и уловия за даване на коли под наем. Там клиентите на фирмата могат да намерят отговори на най-често задаваните въпроси във връзка с арендата на автомобилите.
Изберете нас и ще бъдете приятно сюрпризирани от качеството и високото ниво на обслужване в нашата компания!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...