Login

Летище Пловдив

Пловдив е втория по големина град в България и един от най-красивите български градове. Той е областен град, с функциониращо летище, което влияе изключително благоприятно на развитието на международния туризъм в Пловдив. Града е стратегически разположен в непосредствена близост до автомагистрала Тракия, по която бързо и удобно се осъществява предвижването на гостите и туристите в Пловдив до курортите по българското черноморско крайбрежие и планинските ски курорти.
Пловдив е един от най-древните български и европейски градове. Той е бил културен, търговски и военен център на Римската империя, в града и до днес се пазят уникални исторически археологически и архитектурни забележителности, които привличат потоци от български и чуждестранни туристи. Днес в Пловдив кипи бурен културен живот – разнообразни изложби, фестивали, концерти, културни мероприятия – балет, театър, опера. Тук има много и разнообразни търговски центрове, бутици, ресторанти, дискотеки, нощни клубове, СПА центрове, фитнес зали, салони за красота и много други развлекателни възможности.
Резерватът Стария Пловдив поразява със своята романтична атмосфера и приказни кътчета и улички. Той също е привлекателно място за много туристи и гости на града.
Индустрията и деловия живот в този град се развиват с бързи темпове – нови предприятие, офиси на фирми, банки – в Пловдив се срещат бизнес интересите на много български и чуждестранни бизнесмени и инвеститори. Затова летище Пловдив има такова голямо значение за развитието на града. Летище Крумово се намира на 10км от град Пловдив и на 130км от столицата на България – София. На летището работят денонощно оперативни групи от служители. Също така там се предлага много популярна съвременна услуга – автомобили под наем. В мрежата на rent-a-car с отличен авторитет сред другите фирми се ползва компанията ATD Car Rental. Фирмата прави за своите клиенти на летище Пловдив избор на най-ниски цени, за да могат услугите на ATD Car Rental да бъдат достъпни за всички желаещи да ги ползват. Ние предлагаме ниски конкурентни цени, без скрито доплащане! Можете да изберете онлайн на сайта ни всякакви класове и модели автомобили от нашия автопарк и да поръчате своята кола по-рано. Така че, вие можете да получите големи отстъпки в цената при получаване на ваша по-ранна заявка.
ATD Car Rental гарантира безопасно пътуване на своите клиенти, тъй като техническия екип на фирмата е високо квалифицирани осигурява отлично техническо състояние на предлаганите автомобили. На летище Пловдив компанията предлага места за паркиране и избрания от вас автомобил може да ви чака близо до входа на аерогарата или на посочено от вас място и време. Фирмата ATD Car Rental на летище Пловдив предлага денонощна пътна помощ и връзка с клиентите си, заплащане на всички необходими застраховки, неограничен километраж, охраняем паркинг, голям избор на всякакви типове автомобили. Нашата компания провежда политика на безопасност и конфеденциалност, което е едно от най-важните причини, клиентите ни да избират нашите висококачествени услуги.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...