Login

Несебър

Несебър е едно от най-известните и посещавани курортни градчета на българското черноморско крайбрежие. Той се намира на 30 км северно от Бургас и съвсем близо до курортния комплекс Слънчев бряг. Градът условно се дели на две части: Новият град и Стария Несебър, който е свързан със сушата чрез мост. В Новия Несебър през последните години бяха построени много съвременни частни домове, хотели, ресторанти, барове, кафета. Старият град е известен сред туристите със своите исторически забележителности – истински шедьоври на българската и средновековната архитектура и култура. Още в миналия век Несебър е включен в състава на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Самият Несебър остава великолепни впечатления в туристите и гостите на града с прекрасните си гледки към морето, окръжаващите го скали и прекрасните пясъчни плажове. Съвременния комфорт и историческата романтика на града привличат много руски и западноевропейски туристи. Много популярни сред тях са традиционните български механи, където се предлагат уникални ястия от българската кухня. Хотелите в Несебър са с много добър съвременен дизайн, удобно и сполучливо разположени недалеч от градските плажове или даже на самия морски бряг. Те са окръжени от големи площи с обилна зеленина, предразполагащи към уютна семейна атмосфера и пълноценен отдих.
Заедно с всички предлагани услуги с високо качество в града се предлагат и коли под наем. Сред компаниите, работещи в тази област със своите актуални предложения и високо ниво на обслужване на клиентите се отличава ATD Car Rental. Тя предлага коли под наем, използвайки обикновена, но много ефективна онлайн система за поръчване на автомобили. При поръчката ние изчисляваме заплащането за наема на колата и всички включени в него разходи. В категорията „Търсене“ вие можете да изберете своя предпочитан автомобил и подробно да се запознаете с неговите преимущества и технически параметри. Агенция ATD Car Rental предлага в своя каталог почти всички типове и модели съвременни коли – малки, икономичен клас седан, миниван семеен тип, спортни модели, микробуси. Постоянните клиенти на фирмата получават различни големи намаления на наема на автомобила като при заплащане с кредитна карта на клиентите се гарантира строга конфеденциалност на личните данни. Компания ATD Car Rental заплаща всички необходими застраховки и данъци; предлага денонощна пътна помощ; безплатна карта за пътната мрежа на България; автомобилни аксесоари без допълнително заплащане; безлимитен пробег и разумни конкурентни цени. Крайната цена отговаря на това, което тя в действително включва. ATD Car Rental, Несебър гарантира лоялна и коректна политика на обслужване на своите клиенти и безопасно и комфортно пътуване с колите на компанията.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...