Login

Русе

Русе е един от най-големите градове в северната част на България. Той е разположен в Дунавската равнина, на самия бряг на река Дунав. В Русе има речно пристанище, което обслужва плаването и риболова по Дунав, а чрез известния Дунавски мост, България осъществява връзка по суша с Румъния. Русе има прекрасен архитектурно-исторически облик и неговата централна част напомня за архитектурното оформление на западно европейските столици. Недалеч от него се намират природния парк Русенски Лом и Скалните манастири, които са под защитата на ЮНЕСКО.
В града има много паркове с обилна зеленина, подходящи за разходки: „Младежки парк“, парк „Възраждане“, парк „Приста“, лесопарк „Липник“. Русе има не само богато историческо минало – музеи, църкви и културно – исторически паметници, днес градът е център на оживена търговия, транспорт и развиваща се индустрия.Русе разполага с големи възможности за развлечение – тук може да се отдадете на забавления със семейство и приятели и да опитате много кулинарни изкушения. В града се провеждат и семинари, презентации и бизнес срещи между партньори и инвеститори. Затова Русе предлага една много актуална услуга – коли под наем, която спомага за изграждането на съвременния му облик.
Фирмата за коли под наем ATD Car Rental, гарантира високите технически качества на автомобилите в своя автопарк и отлично обслужване на своите клиенти в Русе. Ако вие действително искате да пътувате с отлично поддържан автомобил, комфортно и удобно, не се колебайте да се възползвате от услугите на ATD Car Rental. Агенцията разполага с голям и разнообразен автопарк, който е способен да удовлетвори всички потребности и желания на нашите клиенти, даже и техните капризи. ATD Car Rental предлага най-изгодните конкурентни условия на пазара за коли под наем в Русе. Цената на наема на автомобила зависи от срока, за който се сключва договора за наем и от модела на избраната кола. Вежливия и отлично обучен персонал на компанията ще ви предложи всички варианти за наем и предлаганите намаления от цените обявени в раздел „Тарифи“ на сайта на фирмата. ATD Car Rental заплаща всички необходими застраховки, но ако клиентът иска да се осигури двойно може да направи допълнителни застраховки. Той трябва да установи срока на валидност на шофьорската си книжка за да си спести неприятни изненади.
Вие ще имате достатъчно време да се запознаете с всички особености и технически параметри на взетата под наем кола. Пътешествайте на воля и без ограничение с колите под наем на ATD Car Rental, Русе.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...