Login

Слънчев бряг

Слънчев бряг- коли под наем

Най-известният и посещаван морски курорт в България е Слънчев бряг. Неговите отлични природни дадености- великолепното съчетание на прохладата на планината и чистата прозрачна вода на черно море, прекрасните плажове с копринено мек златист пясък и добрата инфраструктура на курортния комплекс притеглят като магнит хиляди туристи от Европа и целия свят.

Слънчев бряг предлага на своите гости огромно разнообразие от възможности за техния активен отдих. За тях работят многобройните ресторанти и традиционни български механи, модерни дискотеки и нощни барове, клубове и най-различни атракции за любителите на нощните развлечения.

Предлагат се всички видове на морския и традиционен спорт, много забавления за децата- детски кътчета, площадки за игра, съвременна анимация за деца и възрастни, СПА и фитнес услуги. Помислено е и за приятния летен отдих на дамите- модерните закрити търговски центрове и бутици на различни световноизвестни модни марки предлагат незабравими шопинг мигове, а салоните за красота ще ги поглезят с отморяващи и разкрасителни процедури.

За любителите на спокойния семеен отдих курортът предлага своите зелени паркове и площи за разходка с прохладните си тихи алеи и уютните луксозни апартаменти в закритите комплекси на курорт.

Макар че Слънчев бряг привлича главно млади хора, тук е помислено и за всички, които обичат чистия въздух, красивата природа, слънцето, морето и летните развлечения.

Много руски и други чуждестранни граждани купуват тук недвижимо имущество и превръщат България в своя втора родина.

Във връзка с бързите темпове на развитие на Слънчев бряг много родни и чуждестранни бизнесмени трайно установяват тук своите бизнес интереси.

Близостта на красивия древен град Несебър със своите исторически забележителности и типично българска атмосфера на романтика също е фактор за привличането на туристите тук.

Слънчев бряг се намира на сравнително неголямо разстояние от Бургас- един от най- красивите и бързоразвиващи се български градове. В него се намират международното летище Сарафово, едно от най-големите български пристанища, големи промишлени предприятия, търговски и културни центрове
което влияе положително на известността на Слънчев Бряг.

Всичко това дава възможност на територията на курорта да се развива проспериращата съвременна услуга – коли под наем. Много фирми работят в тази област, но една от тях заслужава особено внимание- АТD Car Rental. Тя е заслужила своя авторитет с високото ниво на предлаганите услуги и перфектното обслужване от страна на персонала. Автопаркът на компанията разполага с голям брой отлично подържани коли от различни марки и класове, които удовлетворяват всякакви вкусове и потребности.

ATD Car Rental предлага на своите клиенти супер автомобили на конкурентни цени, които са по възможностите на всеки, който желае да се възползва от услугите на фирмата. Тя осигурява и техническо обслужване на високо ниво на колите по пътищата на България.

Увеличавайки броя на своите клиенти, компанията и броя на своите автомобили, които са с отлични технически параметри и външен и вътрешен дизайн.

Компанията ATD Car Rental, предлагаща коли под наем на територията на Слънчев бряг има много добре обучен и компетентен персонал, който е известен с внимателното си и професионално отношение към всеки един от клиентите си. Те с удоволствие вършат професионалните си задължения и са на разположение денонощно през цялата седмица.

ATD Car Rental  ви гарантира бързо, приятно и безопасно пътуване и задоволяване на всички ваши изисквания и нужди, улеснявайки максимално вашият престой и отдих на Слънчев бряг

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...