Login

Коли под наем – удобно за Вас

 

          ATDRent e компания за отдаване на  автомобили под наем с централен офис в град Варна,както и офис до летище София,  и предлага евтини, достъпни и качествени арендни услуги на територията на цяла България . Разбира се, на автомобилите на нашата фирма вие можете безпрепятствено, бързо и надеждно да достигнете до всяка точка на страната, като най- популярна rent-a-car дестинация в момента са ски- планинските ни курорти-Банско,Боровец,Пампорово, които предлагат на своите почитатели отлични условия за практикуване на всички видове зимни спортове.

   Колите на ATDRent са отлично подготвени за пътуване в тежки зимни условия, притежават цялото необходимо оборудване и са с висока техническа изправност и проходимост. По време на вашето пътешествие нашият специализиран екип е изцяло на ваше разположение с гаранция за бърза реакция при всяка необходимост клиентите ни да получат ефикасна и спешна помощ по пътната мрежа в страната.

    Наемните ни услуги са евтини, удобни изцяло ориентирани в полза на клиента. Обширният ни автопарк се обновява непрекъснато, като разнообразният избор на коли може да задоволи и най- претенциозните ни клиенти. Пътната помощ, която оказва дежурният екип на ATDRent е денонощна, седем дни в седмицата. Вие изцяло можете да разчитате на нашата компания за коли под наем!

   Имаме сключени всички необходими застраховки, платени са предварително нужните данъци и такси.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...