Login

Коли под наем

   Морската красавица Варна е известна като един от най- хубавите и популярни градове на България и е сред най- добрите ни морски курорти. Нейното име е познато не само на българските туристи, Варна е посрещала като достоен домакин милиони гости от много страни по света.

    Ненапразно Варна е избрана от мениджърите на екипа на фирмата за коли под наем АТDRent за седалище на своя централен офис. Вече настъпва активният туристически сезон по българското Черноморие и все повече гости и жители на Варна започват да използват услугата rent-a-car. Тя придобива все по- голяма популярност поради редицата предимства, които предлага- мобилност, автономност, удобство при придвижването, избор на предпочитан модел и клас автомобили.

   Фирма АТDRent предлага своите професионални услуги и богатия си автопарк на разположение на своите лоялни и потенциални клиенти на отлични цени. Бързо, удобно, безопасно придвижване с автомобилите на компанията до всяка една точка на страната! С колите под наем на АТDRent можете да посетите нашите красиви черноморски градове и курорти, великолепните ни планински и балнео курорти, голф- комплекси, да имате мобилност да всеки български град, летище, пристанище, гара.

  За техническата безопасност на автомобилите се грижи професионален екип от специалисти на ATDRent , които гарантират вашето спокойно, приятно пътуване по пътищата на България, изпълнено с незабравими позитивни емоции!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...