Login

Къде и как да наемете автомобил

      ATDRent e компания, добре позната на клиентите, привикнали към бързо, коректно и учтиво обслужване на много високо ниво. Нашата компания предлага професионални услуги за отдаване на коли под наем в градовете София, Варна и Бургас и международно летище София, международно летище Варна и международно летище Сарафово- Бургас. Чрез онлайн резервиране или на горещата ни телефонна линия всички наши клиенти могат да поръчат избрания от тях автомобил на атрактивни, напълно достъпни цени. Компанията предлага разнообразни класове и модели коли с отлични технически параметри.

        Можете да наемете rent-a-car автомобил за различен срок на наема. Плащането може да се извърши в брой или с налична банкова карта. Компанията обслужва полети по всяко време на денонощието.  За постоянните ни клиенти сме предвидили големи намаления и специални предложения. На частните и корпоративни клиенти предлагаме индивидуални ценови оферти. Поддръжка на клиентите- денонощно, 7 дни в седмицата. Безлимитен пробег и без допълнително заплащане  в края на срока на наема! Условията за наемане на автомобил, които нашата компания предлага на клиентите си са ясни и точно установени, а политиката на ATDRent  е прозрачна и коректна.

    Екипът на фирмата предоставя  безплатни консултации и дава полезни съвети във връзка с арендата и предлаганите rent-a-car услуги. Желаем на всички приятно, удобно, гарантирано безопасно пътуване с колите под наем на ATDRent!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...