Login

Към ски курортите

      Настъпи дългоочакваният зимен сезон и  любителите на зимните спортове и прекрасната българска снежна природа поеха към великолепните планински курорти в страната. Боровец, Банско, Пампорово твърдо са извоювали авторитет на уникални международни зимни ски- курорти, посещавани от голям брой български  чуждестранни туристи.

    За да бъде достъпът до тези знаменити планински курорти лесен, бърз и безопасен,  rent-a-car компанията  ATDRent с централен офис в град Варна предлага  своите услуги за отдаване на коли под наем чрез своето бюро на територията на столицата, намиращо се в непосредствена близост до международно летище София.  Тази близост позволява на всички пристигащи  и отлитащи туристи да ползват удобно автомобилите под наем от обширния автопарк на  ATDRent, които ще ви докарат до всяка посочена от вас точка или хотел на зимните ни ски- курорти Боровец, Банско, Пампорово или ще ви отведат до Терминал 1и Терминал 2 на Аерогара София.

    Цените за ползване на нашите съвременни и модерни автомобили са достъпни за всички наши клиенти, а във връзка с активния зимен сезон предлагаме специални намаления и индивидуални разценки по маршрутите до нашите уникално красиви планински курорти!

     Нашите клиенти могат безплатно да променят своята резервация до 24 часа до началния час на арендата. Работим седем дни в седмицата, 24 часа в денонощието, а нашият високопрофесионален екип е на разположение на клиентите си в случай на поява на проблеми по пътя!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...