Login

Към Черно море с кола под наем

          Изживейте една прекрасна лятна ваканция на българското Черноморие с автомобилите под наем на ATDRent! Влезте в официалния сайт на компанията, изберете вашия любим автомобил от обширния ни автопарк, посочете времето и мястото, където искате да получите вашата кола под наем! След няколко стандартни стъпки и задължително попълване на лични данни, вие можете да осъществите мечтаното си пътешествие!

Автомобилите на ATDRent можете да поръчате и да получите не само за да си подарите великолепни морски изживявания. Вашите бизнес цели и делови задачи ще бъдат много по- лесно и приятно осъществими с автомобилите, които ви предлага нашата компания. Ние разполагаме и с коли за по- специални случаи, защото  нашият автопарк е много богат и има разнообразни най- съвременни марки и модели автомобили, които се поддържат технически изправни по всяко време.

Не бива да се безпокоите за изрядността на вашето пътуване, защото в крайната наемна цена на автомобила са включени всички задължителни застраховки и пътни такси в  България. ATDRent предлага допълнително автомобилно оборудване- безплатно или на много ниски цени. Гарантиран е безлимитен пробег и непрекъсната 24/7 връзка с клиентите ни по време на тяхното пътуване.

Приоритети в дейността на нашата фирма са: отличното техническо състояние на предлаганите автомобили, високото ниво на обслужване и пълната безопасност на пътя. Компанията ATDRent предлага rent-a-car услуги за модерни, съвременни хора, които ценят времето и парите си и обичат да се наслаждават на приятните мигове в своя живот!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...