Login

Летище София

     АTDRent е една от реномираните компании за коли под наем с централен офис във Варна,  rent-a-car  клон на територията на българската столица София, обслужващ и пасажерите от и за летище София. АTDRentгарантира конкурентни цени и отлично обслужване на много добро професионално ниво. Голямо улеснение за нашите клиенти е фактът, че освен топ rent-a-carуслугите, които предлагаме, в стойността на наема на автомобилите ни е включено всичко необходимо за едно перфектно пътуване.

    ATDRent в София предоставя на клиентите си комфортен транспорт на цялата територия на столицата, до всеки посочен от тях адрес, включително и безплатна доставка и прибиране на автомобилите ни под наем от  и до Аерогара София. За да оправдаем заслуженото доверие на клиентите си, ние предлагаме нови автомобили от различни класове и  модели и изключително коректно отношение на специализирания ни екип, гарантираме вашето напълно безопасно и навременно пристигане на международно летище София.

    Можем да ви дадем много ценни съвети за стила на шофиране и начини за паркиране на Аерогара София.Обществените неохраняеми паркинги на  летището се намират непосредствено  пред  Терминал 1 и 2 , а ATDRent разполага и с платени паркоместа.

   ATDRentпредлага топ оферти за придвижване с коли под наем до всяка точка в София и околностите с гарантирана техническа поддръжка на своите автомобили за многобройните си частни и корпоративни клиенти!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...