Login

Лятна почивка на Черно море

    Морето, плажът, слънцето, купонът, винаги са били предпочитани за една незабравима лятна ваканция в България.Варна ви предлага всичко това, заедно с популярната услуга за коли под наем, което да направи вашия отдих на българското Черноморие, още по-комфортен и приятен! Един много сполучлив избор в това отношение е rent-a-car компанията ATDRent, която гарантира отлично обслужване на своите клиенти и разнообразен, технически поддържан автомобилен парк. Нашите автомобили са много добре подбрани за всички нужди и възможности на клиентите ни и могат да задоволят и най-високите им изисквания. Цените на предлаганите от нашата фирма услуги, са конкурентни, изцяло съобразени с условията на rent-a-carпазара, а лоялните ни клиенти могат да разчитат за индивидуални оферти и много специални летни акции. Задължителните застраховки за територията на България са гарантирано сключени  и влизат в оформянето на крайната наемна цена на автомобила. Онлайн резервацията чрез интернет ви пести пари и време и информацията се обработва мигновено. Обезпечено е ползването на всички безплатни екстри, предлагане от ATDRent.

   Да ползвате кола под наем във Варна, на българското Черноморие и на територията на цялата страна е не само удобство и улеснение, но и отлична възможност да се запознаете с уникалните забележителности на България.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...