Login

Морски отдих в България 29.04.’16

   more  Можете да планирате вашия дългоочакван морски отдих в България още сега и за вас лятото ще започне още в този момент- резервирайте днес автомобил под наем в компанията за аренда на автомобили ATDRent с централен офис в град Варна и можете да бъдете спокойни, че придвижването по време на вашата лятна ваканция ще бъде безопасно, бързо и изпълнено с приятни изживявания. Предварителното резервиране на кола под наем в нашата фирма ще ви осигури  удовлетворяващи намаления в цената и удобни програми за специални акции по време на активния летен туристически сезон!

    Прекрасните ни курортни комплекси ще бъдат невероятно близко до вас- Слънчев бряг, Несебър, Лозенец, Созопол, Поморие, Бургас, Варна, Албена, Златни пясъци, голф- комплексите.

    Нашите цени са на принципа ”всичко включено”; ние сме помислили предварително за всичко вместо вас и за нашите клиенти остава само да се наслаждават на своето любимо морско пътешествие!

    Нашият колектив от специалисти е на ваше разположение, като винаги имаме предвид вашите мнения и препоръки. Повишаваме непрекъснато стандартите си на обслужване, за да задоволим високите критерии на лоялните клиенти на компанията.

    Разнообразен автопарк в отлично техническо състояние, качествено 24- часово обслужване онлайн или на дежурния ни телефон, нови концепции и видове услуги, разумни, напълно достъпни цени, пълно застраховане- всичко това ви предлага екипът на ATDRent за вашата неповторима, запомняща се морска ваканция!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...