Login

Най-лесния начин да наемеш автомобил

      ATD Rent  Ви предлага едни от най- конкурентоспособните цени на пазара за  нови  коли под наем и много добри условия при сключване на договор. Нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че няма да им се наложи да заплащат допълнителни суми или да търсят ”скрити” точки в договора, който ще подпишат с компания ATD Rent, защото лоялността към клиентите ни е наш приоритет. Бързо и лесно можете да резервирате вашия предпочитан автомобил от автопарка на фирмата само с няколко кликвания на мишката в Интернет. Осигурете си безопасен и комфортен транспорт до всяко място , където пожелаете да отидете на територията на България! Ние гарантираме вашата сигурност на пътя чрез системна и компетентна техническа подръжка на своите автомобили.

       Влезте в нашия сайт и се запознайте с предлаганите условия за rent-a-car и богатия избор на автомобили от автопарка на компанията! Нашите компетентни специалисти ще ви дадат конкретна и изчерпателна информация на всяко ваше запитване.

     Бъдете независими в своя избор на автомобил и дестинация на територията на нашата страна с помощта на фирма ATD Rent , като значително намалите разходите си за транспорт и си подсигурите комфорт и удобства при придвижването си  до всяка точка на България през активния ваканционен сезон! За ваше улеснение са офисите ни във Варна и Бургас,но също можете да наемете автомобил от всеки наш Черноморски курорт- от Албена до Созопол

  ATD Rent  Ви пожелава приятно пътуване!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...