Login

Нашата цел

     С какво ATDRent привлича своите  клиенти?  Компанията за rent-a-car услуги има добър рейтинг сред  сродните фирми за наемане на коли във София, Варна,Бургас   и завоюваният престиж расте с всеки изминал ден.

    Екипът от специалисти, работещи за ATDRent, има голям професионален опит и винаги полага голямо старание в обслужването на своите клиенти. Те дават полезна нагледна информация и ценни съвети във връзка с наемането на коли от непрекъснато обновяващия се автопарк, гарантират експертно денонощно обслужване и предлагат отличен технически сервиз и помощ по време на цялото пътуване.

    Основната цел на нашата компания е да предложи на своите клиенти обслужване от най- високо качество на приемливи, напълно достъпни цени. Във връзка с настъпващия есенен сезон, ATDRent е подготвила за своите лоялни клиенти много изгодни нови предложения за намаления и промотиране на специални rent-a-car акции.

   Предлагаме голям избор на налични коли в автопарка ни, който може да задоволи всички вкусове и изисквания на нашите клиенти.

    На сайта на компанията можете да посочите желаното място и време за получаване на автомобила и можете да го върнете на удобно за вас място. Компетентните ни сътрудници, работещи в ATDRent са винаги на разположение на клиентите за организацията и разясняването на детайлите при пътуване, начините за икономии на гориво, предполагаеми маршрути за интересни и завладяващи пътешествия с колите на нашата компания!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...