Login

Нови коли под наем

         ATDRent гарантира сигурно, бързо и удобно пътуване по пътната мрежа на България с новите, безопасни, комфортни коли от обширния подновен автопарк на фирмата. Екипът на  ATDRent е винаги на разположение на своята клиентела- 24/7, предлага коректно и професионално обслужване и безплатни консултации във връзка с транспортните rent-a-carуслуги. Възползвайте се от системата за онлайн резервация на нашия сайт и изберете желаната от вас кола под наем!

          Ниските наемни  цени и високият стандарт на обслужване ще изненадат много приятно клиентите ни в София, Варна и Бургас. Международните летища в най- големите български градове са редовна транспортна дестинация за нашите коли под наем. Излитащите и пристигащи пътници могат да разчитат на нашите автомобили, които ще ги очакват направо на аерогарите в София, Варна и Бургас. Можете директно да отправите поръчката си на дежурните ни телефони.

             Свободен пробег;  цени, в които са включени всички необходими такси и задължителни пътни застраховки; допълнително оборудване на автомобилите- това са само част от отличните условия за аренда на автомобили на нашата компания. Към това можем да добавим много доброто техническо състояние на колите, чистотата и комфорта в тях.

            Винаги можете да разчитате на 24- часовата специализирана пътна помощ от страна на компетентния технически персонал на ATDRent и безплатна доставка на колите до всяка точка по желание на клиента!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...