Login

Отново идва лято 15.4.’16

     Отново идва лято и отново мечтите ни се насочват към Морето, пясъка, слънцето, бурните нощни емоции, спокойните разходки в прохладните вечери на брега! След известно време започва активният летен туристически сезон и прекрасните морски градове и великолепните курортни комплекси по българското Черноморие отново ще привличат като магнит с романтичната си атмосфера гости и туристи от страната ни и много страни по света. Все повече чуждестранни посетители предпочитат нашето Черноморие като желана туристическа дестинация. Нашите възхитителни курорти- Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Златни пясъци, Свети Константин и Елена, Албена, Балчик, Бургас и, разбира се, морската ни красавица Варна печелят все по- голяма популярност и все повече почитатели.А какъв по- добър начин да се запознаете с разкошната природа на крайбрежието ни, с нашите забележителни морски курорти от резервирането на кола под наем от придобилата вече утвърден авторитет и известност rent-a-car компания ATDRent. Услугите, които предлага тази много успешна компания за аренда на автомобили са на много високо ниво и отговарят в пълна степен на изискванията и потребностите на клиентите.

    При резервиране на вашите предпочитани коли на сайта на ATDRent, вие сами ще се убедите колко богати разнообразен е автопаркът ни. Ще се уверите, че нашите цени са атрактивни и конкурентни, а всички застраховки са надлежно заплатени и тяхната стойност е включена в общата цена на наема, заедно с всички необходими такси и данъци.

    Нашите коли минават ежедневно пълна техническа проверка, което гарантира безопасността на вашето пътувате, а денонощната пътна помощ, която нашият професионален екип е готов да ви окаже във всеки един момент, прави вашето пътешествие по черноморските ни курорти незабравимо!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...