Login

Поглед към Черноморието 22.04.’16

 

Осигурете си спокойствие с пълна застраховка от 3 евро на ден!

     Лято, море, емоции- това е, което ни очаква и което всички любители на морския отдих очакват с нетърпение. Българското черноморско крайбрежие предлага на всички гости и туристи страхотни изживявания в нашите великолепни курорти, живописни градчета и предлагащите динамика и изключително разнообразни атракции и забавления, съчетани с интересни забележителности Бургас и Варна.

        Затова не се колебайте и направете най- добрия избор- автомобил под наем от компанията за аренда на автомобили ATDRent. За нас  е голяма чест вие да бъдете наши клиенти, затова полагаме за вас и вашите удобства и безопасност максимални усилия. Чрез нашите съвременни, технически изправни автомобили от водещи световни марки, ще ви направим съпричастни към изключително динамичния, разнообразен и пълен с изненади живот в морските ни курорти- Албена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Обзор, Балчик, Бургас, Варна. Ще бъдете добре дошли в модерните ни курорти Лозенец, Свети Влас, Дюни, Елените, където властват луксът и разкошът.

       На нашия сайт приятно ще ви сюрпризират не само ниските цени, но и специалните летни предложения за нашите активни клиенти. Натиснете бутона за разглеждане и ще се запознаете с всички условия, които ви предлага компания ATDRent за вашата морска почивка на българското черноморско крайбрежие. Ще намерите пълен списък на наличните автомобили и конкретните им технически характеристики в детайли. Можете да поръчате, да запишете необходимите лични данни и да заплатите онлайн- едно голямо улеснение за нашите клиенти.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...