Login

Предимство

       Постоянството в качеството на предлаганите услуги- това е мотото  на екипа от служители на фирмата за коли под наем ATDRent. Лесно могат да бъдат отчетени предимствата компанията ни- изключително бърз и удобен начин за подбор на автомобили от богатия ни и широкоспектърен автопарк, детайлно запознаване с техните технически параметри, конкретни, ясно поставени арендни условия удовлетворяващи желанията и изискванията на нашите клиенти, ниски, адекватни цени за всеки вкус и възможности, много специални общи и индивидуални предложения, намаления за постоянната ни клиентска аудитория, нови акции във връзка с процентните ни сезонни намаления.

  Това, че нашите коли имат пълно задължително застраховане и са заплатени всички необходими данъци и такси, ги правят предпочитани, защото ви гарантират спокойствие и сигурност зад волана по цялата пътна мрежа на България.

  Комфорт, удобства, безопасност- това са много ценни преимущества, които предлага на своите клиенти авторитетната компания за коли под наем ATDRent. Освен това, тя предлага различни начини за разплащане, лесен достъп до официалната страница на компанията, специални отстъпки,много и различни възможности за перфектен сервиз на нашите клиенти.

  Можете да резервирате своя предпочитан автомобил онлайн или на дежурния ни телефон, където ви очаква професионално и компетентно обслужване, пълна информация по всички интересуващи ви въпроси, незабавна пътна помощ- 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Ще се уверите, че ATDRenr е най- добър приятел на пътя за своите уважавани клиенти!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...