Login

Приятно пътуване!

            ATDRent  е една от най- успешните компании, предлагаща коли под наем на територията на София и Аерогара София. Централният офис на фирмата ни е във Варна, но и в столицата.  ATDRentе завоювала авторитетни позиции в сферата на rent-a-carуслугите. Предлагащият богат избор автопарк на компанията може да задоволи и най- взискателните си клиенти в столицата. Автомобилите под наем са нови, винаги поддържани в перфектно техническо състояние, гарантиращи бързо, комфортно и безопасно пътуване до всяко място в града, до и  от международно летище София. Клиентите ни, пътуващи до аерогара София, могат да бъдат сигурни, че ще пристигат винаги навреме за своя полет,  или че техният rent-a-carавтомобил ще ги очаква на паркингите на Аерогара София след дълъг и уморителен полет.

      Можете удобно и лесно да направите онлайн резервация на нашия сайт по всяко удобно за вас време, като ви гарантираме изненадващо ниски цени без скрити допълнителни такси; напълно безплатна доставка и прибиране от адрес за нашите клиенти на територията на София, от  до летище София.  Предлагаме изключително коректно и професионално обслужване- 24/7, персонални оферти за лоялните ни клиенти; полезна информация и ценни съвети от нашия специализиран екип във връзка с вашето пътуване; изгодни  промоционални предложения и намаления във връзка с наближаващите коледни и новогодишни празници.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...