Login

Пролетни дестинации

     Пролетта вече е в пълната си власт, а с това се пробужда и желанието на всички да пътешестват, да бъдат по- близо да природата и да й се наслаждават, да посещават нови, интересни места.

    Какъв по- добър вариант за избор за тази цел от ATDRent? Нашата  rent-a-car компания е с утвърдени позиции на националния пазар за този вид услуги, а клиентелата й расте прогресивно. Компанията разполага с офиси за коли под наем в три от най- големите и най- красивите български градове- София, Варна, Бургас. Освен, че те са посещавани от най- много гости и туристи, в близост до тях се намират най- големите и натоварени международни летища- летище Бургаслетище София, летище Варна.

    С наближаване на активния летен туристически сезон, ATDRent, разполагаща с отличен професионален екип, предлага специализираните си услуги и обширен, технически поддържан автопарк. С нашите комфортни, надеждни автомобили  под наем, можете бързи и безопасно да се придвижите до всяка желана от вас дестинация, избрана от вас сред многобройните прекрасни български морски курорти и градове.

    Ние ви предлагаме най- добрия начин да бъдете мобилни и самостоятелни, да имате на разположение нови, съвременни, винаги  изправни в техническо отношение автомобили на достъпни за всички наши клиенти цени!

    ATDRent  ви очаква!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...